Sök efter husbilar i Sverige

pax
Ålder

Turnera med campervan på Sveriges östkust

Enhver, der mener, at en rundrejse med autocamperen ville være en ting, der kun kan gøres i ældre alder, hvis børnene er ude af huset, er ikke helt korrekt. I dag viser vi dig en turné, der kan være et afslappende eventyr for hele familien. Og ved at vælge den østlige eller sydøstlige kyst af Sverige som bopæl.

Sverige som rejsedestination

Sverige er en meget interessant rejsedestination. Hvorfor? Det er enormt og tilsvarende alsidigt. Start med vidunderlige havkyster til vildt romantiske søer i det indre, gennem pulserende store byer med kultur og natteliv, er alt hvad du ønsker er der. Sverige er omkring en tredje større end Tyskland. Capital Stockholm er også den største by. Cirka 10 millioner indbyggere bor i dette land. Så det er ikke nøjagtigt, hvad du kalder tæt befolket. Men det lever her på en meget høj standard. Priserne er derfor tilsvarende høje. En lille advarsel på siden. Sverige er en del af EU. Det betales dog ikke i euro, men i svenske kroner. 100 svenske kroner svarer til omkring 8,50 euro eller 8,50 schweiziske franc.

Den østlige kyst af Sverige

Lad os starte vores rejse i syd, i Malmö. Fordi herfra en smuk, lang kystsektion begynder, der fører langs Østersøen. Den første fase kunne ende i Karlskrona, for eksempel, hvor de mange opstrøms øer giver et smukt panorama. Din tur kunne fortsættes mod Stockholm. Du passerer Kristianople, Broms, Bergkvara. Derefter fortsætter det via Kalmar til Oskarshamn, en idyllisk by i provinsen Smaland. Det er her et vildt romantisk sølandskab begynder, der vil ledsage dig over mange kilometer - nemlig til Norrköping. Så går det ud igen til kysten og derefter til Stockholm.

Enhver, der er der, skal være et par dage. Fordi metropolen er værd at se og tilbyder noget for enhver smag.

Nu er det afgørende spørgsmål, hvor lang tid du har planlagt. Har du stadig nok tid? Følg derefter kysten via Uppsala til Söderhamn, derefter væk til det indre og vælg en rute. Hvis du har mindre tid, skal du forlade Stockholm mod Örebro og lade charmen i det indre af landet træde i kraft via Jönköping. Der er adskillige vidunderlige campingpladser og svømmemuligheder på de større søer, før det slutter igen i Malmö.

Ruttförslag
Vi har sammanställt ett urval av vägförslag som hjälper dig att utforska Sverige med en husbil. Ange bara önskat avresedatum så får du fordonsvalet för den valda resvägen.
Våra fordon i Sverige
Kontakt
World Wide Wheels AG
Mittelbergsteig 15
8044 Zürich
Switzerland
Öppettider
Måndag - Fredag:
09:00-12:00
14:00-17:00
© 2024  World Wide Wheels AG  se