Søg efter autocamper i Sverige

pax
Alder

Turné med campervan på den østlige kyst af Sverige

Alle som tror at en tur / retur med bobilen ville være en ting som bare kan gjøres i eldre alder, hvis barna er ute av huset, er ikke helt riktig. I dag vil vi vise deg en turné som kan være et avslappende eventyr for hele familien. Og ved å velge den østlige eller sørøstlige kysten av Sverige som et bosted.

Sverige som reisemål

Sverige er et veldig interessant reisemål. Hvorfor? Det er enormt og tilsvarende allsidig. Fra og med fantastiske havkyster til vilt romantiske innsjøer i interiøret, gjennom pulserende storbyer med kultur og natteliv, er alt du ønsker der. Sverige er rundt en tredje større enn Tyskland. Hovedstaden Stockholm er også den største byen. Rundt 10 millioner innbyggere bor i dette landet. Så det er ikke akkurat det du kaller tett befolket. Men det lever her på en veldig høy standard. Prisene er derfor tilsvarende høye. En liten advarsel på siden. Sverige er en del av EU. Det betales imidlertid ikke i euro, men i svenske kroner. 100 svenske kroner tilsvarer rundt 8,50 euro eller 8,50 sveitsiske franc.

Østkysten av Sverige

La oss starte reisen i Sør, i Malmö. For herfra begynner en vakker, lang kystseksjon som fører langs Østersjøen. Den første fasen kan ende i Karlskrona, for eksempel der de mange oppstrøms øyene gir et vakkert panorama. Turen din kan videreføres mot Stockholm. Du passerer Kristianople, Broms, Bergkvara. Deretter fortsetter det via Kalmar til Oskarshamn, en idyllisk by i provinsen Smaland. Det er her et vilt romantisk landskap begynner som vil følge deg over mange kilometer - nemlig til Norrköping. Så går den ut igjen til kysten og deretter til Stockholm.

Alle som er der, bør være noen dager. Fordi metropolen er verdt å se og tilbyr noe for enhver smak.

Nå er det avgjørende spørsmålet hvor mye tid du har planlagt. Har du fortsatt nok tid? Følg deretter kysten, via Uppsala til Söderhamn, deretter til interiøret og velg en rute. Hvis du har mindre tid, bør du forlate Stockholm mot Örebro og la sjarmen til det indre av landet tre i kraft via Jönköping. Det er mange fantastiske campingplasser og svømmemuligheter på de større innsjøene før det slutter igjen i Malmö.

Ruteforslag
Vi har samlet et udvalg af ruteforslag, der støtter dig til at udforske Sverige med en autocamper. Indtast blot den ønskede afrejsedato, og du får valget af køretøj til den valgte turrute.
Vores køretøjer i Sverige
Kontakt
World Wide Wheels AG
Mittelbergsteig 15
8044 Zürich
Switzerland
Åbningstider
Mandag - Fredag:
09:00-12:00
14:00-17:00
© 2024  World Wide Wheels AG  dk