Sök erbjudanden

_
_

Husbil uthyrning i Argentina

Argentina står for vilde eventyr i en uspoleret natur. Læs mere om denne fascinerende sydamerikanske land og hvor du kan nyde en uforglemmelig ferie med en autocamper, campingvogn eller autocamper på denne side.

 Argentina – Generell

Argentina, land af seks kontinenter. Iguazu, tropisk skov i nord med det smukkeste vandfald i verden. Andesbjergene, imponerende bjergkæde fra nord til syd, med sin højeste topmødet 6959 meter – Aconcagua. Landbrugsjord, pragtfulde Estancias, pampa, forrevne glacier verden, bizarre ørkenlandskab, smukke kystlinje. Argentina har ikke kun et enestående landskab, det giver også højdepunkter såsom meget velsmagende vin og kød, prøve “bife de lomo” eller “bife de chorizo” og er fødestedet for tango.

 Argentina – Natur

Argentina er vært en af de største økosystem sorter i verden: 15 kontinentalzone, 3 oceaniske zoner. Afhængigt af regionen kan mange forskellige dyr og fugle observeres. Jørgen, southamerican oistrich, guanako, lama, eagle, condor, aber, tapir, jaguar. På kysten søelefant, søløver, sæl, pingvin og hval.

 Argentina – Camping

“Wild Camping” er tilladt på offentlige terræn. Camping libre, camping agrestre eller refugios er gratis, alle meget grundlæggende, de fleste af dem uden faciliteter. De kompensere ved det faktum, at de er beliggende i de mest ekstraordinære indstillinger. Privatejet campingpladser-camping privado – er gratis eller op til så dyrt som en overnatning i et 3-stjernet hotel, afhængigt af faciliteter. I højsæsonen januar/februar anbefales til pre reserve populære campingpladser.

VÄGAR-FÖRSLAG

Vi har samlet et udvalg af road-forslag støtter jer for at planlægge din rejse, så du kan udforske Argentina af campingvogn, 4 × 4, campingvogn eller autocamper. Du skal blot indtaste den ønskede afrejsedato og du vil blive givet valg af køretøjet for den valgte tour rute.

Visa allt

  • Höjdpunkter i norr - 19 dagar - från Salta till Mendoza

    Visa detaljer
  • Fascination Patagonien och Eldslandet - 20 dagar - San Carlos de Bariloche till Ushuaia

    Visa detaljer

Opdag byer

Buenos Aires mest levende by i Argentina og fødestedet for tango-Cordoba med historiske bygninger i kolonitiden – Iguazu imponerende vandfald og grænsen mellem Argentina og Brasilien – Salta ved foden af Andes bjergene-Mendoza vin region og “City of the Sun”-San Martin de los Andes byen adventure sport-San Carlos di Bariloche ligger inden for Nahuel Huapi NP , byen ski, trekking og bjergbestigning – Trelew & Puerto Madryn gateway for Valdés halvøen – El Calafate gateway til Perito Moreno gletsjeren – Ushuaia sydligste by i verden