Søk etter 4x4 terrengbobil og 4x4 safari-bobil i nærheten av Zambia

pax
Alder

Med bobilen til Zambia

Republiken Zambia ligger i södra halvan av Afrika, är mer än dubbelt så stor som Tyskland, men har knappt 15 miljoner invånare. Huvudstaden heter Lusaka. Zambias grannstater är Moçambique, Zimbabwe, Namibia, Angola, DR Kongo, Tanzania och Malawi. Betalning sker med valutan kwacha. Vi kommer att ge dig dessa få fakta i förväg. Vad är allt för? Så att du vet lite mer om Zambia än att det existerar och har muterat till ett semestermål för många upptäcktsresande.

Upptäck Zambias högland

Zambia består till stor del av platåer som ligger runt 1000 till 1400 meter över havet. Bortsett från några få undantag i väst på gränsen, längs Zambezis branta sluttning, är terrängen inte nödvändigtvis robust, utan försiktigt kuperad. Det hänger ihop med att det finns ett milt tropiskt klimat här. Floran består av savanner. Där, där platåerna faller i djupa dalar, hittar du spektakulära vattenfall, till exempel Victoria Falls i Zambezi. Detta är inte den enda anledningen till att naturälskare får sina pengar. Nationalparkerna erbjuder skydd och är hem för många vilda djur. Exempel är South Luangwa National Park, Blue Lagoon National Park, Nsumbu National Park, för att bara nämna tre av dem.

Landet och folket i Zambia

Även om huvudsakligen Bantu -språk talas, är det enda giltiga officiella språket engelska. Som turist kan du komma relativt långt med det. Lokalbefolkningen är mestadels mycket vänlig och relativt ung - nästan hälften av invånarna är under 15 år. Natur, land och folk erbjuder en makalös cocktail. Som turistfordon bör du sträva efter en husbil eller husbil. Vägarna är i ganska bra skick. I så fall behöver du inte oroa dig för hotell eller annat boende. Leta nu efter ditt drömfordon på hemsidan under "Sök erbjudanden". Om du har frågor hjälper vi dig gärna. Vi önskar dig redan en bra semester!

Ruteforslag
Vi har satt sammen et utvalg ruteforslag for å hjelpe deg med å utforske Namibia med bobil, 4x4 terrengbil eller Safari-bobil. Bare skriv inn ønsket avgangsdato, og du vil motta kjøretøyvalget for den valgte reiseruten. 4x4 terrengbilutleie i Namibia-enkelt.
Våre biler i Namibia
Ta kontakt med
World Wide Wheels AG
Mittelbergsteig 15
8044 Zürich
Switzerland
Åpningstider
Mandag - Fredag:
09:00-12:00
14:00-17:00
© 2024  World Wide Wheels AG  no