Søg efter autocamper i Sydafrika

pax
Alder

Garden Route i Sydafrika

Hvis du er i humør for noe nytt, lengter etter å endelig reise langt borte igjen, for å bli kjent med utenlandske kulturer, land og mennesker, bør du tenke på Sør -Afrika. Sør -Afrika er annerledes - på alle måter. Det starter med at Sør -Afrika har 3 hovedsteder. Regjeringen er i Pretoria, parlamentet i Cape Town og Høyesterett i Bloemfontein. På toppen av det. Landet har også mer anerkjente offisielle språk enn de fleste andre land i verden. Dette er: Afrikaans, engelsk, South Ndebele, Isixhosa, Isizulu, North Sotho, Sesotho, Setswana, Siswati, Tshivenda og Xitsonga. Kjenner du et land med mer offisielle språk? Bare. Det gjenspeiler hvordan landet er. Allsidig, flerkulturell. Her blandes urfolk med moderne metropoler. Stakkars møter rik, svart på hvitt. Det er utrolige safariske parker, fjell, kyster som er både milde og ville, og selvfølgelig livlige metropoler der nattelivet er en topp prioritet. Å oppleve og nyte alt på en gang i løpet av bare en ferie er nesten umulig. Vi konsentrerer oss derfor om en liten del av helheten - den delen som ofte er kjent som Garden Route.

Garden Route

Dette er ikke bare et distrikt hvis navn er basert på Edens hage, men også en nesten 370 km lang panoramavei innen den sørafrikanske nasjonale ruten mellom Port Elizabeth og Mossel Bay. Det er et av høydepunktene på en ferie i Sør -Afrika. Derfor skal vi bare fokusere på denne ruten hit.

Hvis du vil glede deg over en stressfri ferie på hageruten, bør du reise med en bobil. Årsakene til dette er ganske enkelt oppsummert. Siden det er en turistmagnet, er overnattingsstedene i området vanligvis fullbooket og heller ikke veldig billig. Å få et rimelig rom på kort sikt er et flaks. Men hvem vil spille russisk roulette hver dag når det kommer til neste sted å bo en natt eller to på det meste? Sannsynligvis ingen. Så ta plass til å sove med deg. Lei en bobil på en slik måte at du kan hente den ved ankomst til flyplassen og begynne å bruke den umiddelbart. Og returner den til flyplassen. Det gjør logistikken veldig enkel. Og så start reisen. Hva vil være dine favorittdestinasjoner? Den imponerende Bloukrans Bridge, som Daredevil Bungee -hoppere kaster seg ned? Paradisiacal Beach of Plettenberg Bay? En strutsegård i Oudtshoorn? Dyreliv på Knysna Elephant Park? Eller den travle kystbyen Port Elizabeth? Ta deg god tid og nyt hageruten. Hvis det fortsatt er tid etter det, er det også verdt å bo i Cape Town før du kommer hjem.

Ruteforslag
Vi har sammensat et udvalg af ruteforslag til at hjælpe dig med at udforske Sydafrika med en autocamper, 4x4 off-road camper eller Safari-camper. Du skal blot indtaste den ønskede afrejsedato, og du vil modtage bilvalget til den valgte rejsevej. 4x4 off-road-camper leje i Botswana-let.
Vores køretøjer i Sydafrika
Kontakt
World Wide Wheels AG
Mittelbergsteig 15
8044 Zürich
Switzerland
Åbningstider
Mandag - Fredag:
09:00-12:00
14:00-17:00
© 2024  World Wide Wheels AG  dk